ONZE WERKZAAMHEDEN

Thijssen Sloopwerken neemt u graag specialistisch en niet geheel ongevaarlijk werk uit handen. In de loop der jaren hebben wij een totaalpakket ontwikkeld en profileren we ons sterk op vier terreinen. 

SLOOP- EN HAKWERK

Mensen die een huis hebben gekocht of hun woning eens flink willen verbouwen, weten er alles van. De tegels moeten worden verwijderd, maar liggen verankerd in een betonnen vloer; een muur tussen twee kamers dient te worden doorgebroken; de inventaris moet uit de badkamer of keuken worden gehaald. Wij verzorgen het voor u en laten zoals beloofd het huis keurig achter. Ook voor sloop- en hakwerk in kantoren en bedrijfspanden kunt u uiteraard een beroep op ons doen. Voor woningcorporaties of projectontwikkelaars leveren we complexen verhuurklaar op, of strippen die zo nodig tot het casco.

SLOPEN VAN PANDEN

Moet een gebouw tot de grond toe afgebroken worden? Geen probleem voor Thijssen Sloopwerken. Ons personeel verricht het werk vakkundig en zonder gevaar voor de omgeving. De overlast wordt tot een minimum beperkt. Het bouwafval wordt daarna volgens de meest recente milieu-eisen afgevoerd, in gescheiden afvalstromen. Hierdoor vallen de totaalkosten ook nog eens gunstiger uit.

BOREN EN ZAGEN MET DIAMANT

Geen steensoort zo hard of wij zijn die de baas. Thijssen Sloopwerken heeft namelijk boren en zagen met diamant. Daarmee boren, zagen en frezen wij in alle steenachtige producten. Of het nu gaat om een betonnen wand, gemetselde muur, cementen vloer of natuursteen; wij komen overal doorheen. Omdat we van alle boren en zagen de standaardmaten in huis hebben, is de klus snel geklaard.

  • Wij boren tot 1000mm;
  • Zagen tot maar liefst 72cm diepte;
  • En draadzagen tot onbeperkte dikte.

SLEUVEN ZAGEN EN FREZEN VOOR ELEKTRA OF VLOERVERWARMING

Het is een nauwgezet karwei om in een gebouw sleuven aan te brengen voor elektrische leidingen of vloerverwarming. Het gevaar van een afgebroken stuk muur of vloer ligt altijd op de loer. Wij brengen deze werkzaamheden altijd tot een goed einde, zodat de loodgieter of elektricien snel aan de slag kan.

CONTACT