OVER ONS

AFSPRAAK IS AFSPRAAK BIJ THIJSSEN SLOOPWERKEN

Met Thijssen Sloopwerken haalt u een solide partner met een brede ervaring in huis, waarmee het prettig werken is. We hebben ons credo ‘afspraak is afspraak’ hoog in het vaandel staan. We nemen u graag de zorg rondom een project uit handen.

Vanuit Zaandijk en Rotterdam werken wij door heel Nederland. Hebt u sloopwerken in het buitenland, dan valt daar met ons altijd over te praten. Met een adequaat wagenpark, onze moderne apparatuur en uitstekend geschoold personeel staan wij overal ons mannetje. We kunnen bij een klus opereren als hoofdaannemer, maar ook als onderaannemer. Aan u de keuze.

Onze producten, processen, systemen en diensten voldoen aan nationale en internationale regelgeving en normen.

SCHERPE TARIEVEN DOOR KOSTENBEHEERSING

Thijssen Sloopwerken maakt gebruik van eigen machines en apparaten, zodat wij in staat zijn om snel, efficiënt en professioneel te werken. Op die manier beheersen we eveneens de kosten en bieden we scherpe tarieven aan.

Vraagt een karwei om een speciale aanpak, dan deinzen onze mensen daar niet voor terug. Hebt u bijvoorbeeld behoefte aan stof- of vonkvrije boringen? Moet er bij een renovatieproject geluidsarm of trillingsvrij worden gesloopt? U kunt al uw wensen vooraf aan ons doorgeven, dan houden wij daar rekening mee. Met onze kennis passen wij ons aan ieder denkbare situatie aan.

OPLOSSING VOOR ONAANGENAME VERRASSINGEN

Treffen we bij een sloop of renovatie asbest aan, of andere stoffen die gevaarlijk zijn voor de gezondheid, dan zorgt Thijssen Sloopwerken ervoor dat deze vakkundig worden afgevoerd. Wij werken samen met erkende saneerders waar we altijd een beroep op kunnen doen. Ook voor onaangename verrassingen hebben we een oplossing.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer van ons bedrijf weten? Of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contract met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.

CONTACT