KARBONIK

Karbonik is een bedrijf dat verwarmingssystemen van carbon gemaakt. Zij leveren innovatieve producten die warmte opleveren. Er zijn drie soorten producten in het Karbonik assortiment. De drie producten die zij aanbieden zijn verwarmingsfolie, carbo e-Paint en verwarmingspanelen. Thijssen Sloopwerken is een gespecialiseerd bedrijf dat Karbonik producten voor u kan leveren, demonteren of installeren.

KARBONIK VERWARMINGSFOLIE

Het verwarmingsfolie van Karbonik is een zeer dun materiaal. Het is gemakkelijk te installeren onder vloeren, zoals tapijt, laminaat of tegels. Het materiaal is sneller en goedkoper om te installeren vergeleken met conventionele vloerverwarming. Ook gaat het materiaal extreem lang mee en werkt het op elektriciteit. U heeft geen onderhoud aan het folie en het is een geruisloos systeem. U kunt met een afstandsbediening zoals uw telefoon de temperatuur instellen. Ook hoeft u niet bang te zijn voor waterschade omdat het systeem enkel stroom gebruikt.

CARBO E-PAINT

Carbo e-paint is een verfsoort die warmte afgeeft. De verf bevat koolstof, hierdoor kleurt de verf zwart. De verf wordt aangebracht op dunne elektrodes. Die leven zelf aan de muur vast. De elektrodes worden op een spanningbron van 22/24V aangesloten. Als deze lagen bevestigd zijn, kunt u er in elke gewenste kleur er overheen verven. De verf geeft infrarood stralingen af. Dit verwarmt objecten in de ruimte. Met dit systeem wordt zeer efficiënt een ruimte verwarmt.